АРКОН 64

АРКОН 64

ул. Цар Симеон Велики 93; вх. 0; ет. 1; ап.4
Стара Загора,
България
25.6233969
42.423919
UserLikes
Име: АРКОН 64
Адрес: Стара Загора, ул. Цар Симеон Велики 93; вх. 0; ет. 1; ап.4
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://arcon-64.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство и реконструкция на жилищни и административни сгради
Дейност:

Pроектиране, конструиране, моделиране, изчисляване и изчертаване на сгради и съоръжения в жилищното, културно - битово и промишлено строителство

Ключови думи: комплексно проектиране, строителство, индустриални сгради, търговски сгради, жилищни сгради

АРКОН 64

За нас

Фирма АРКОН - 64 ООД е с предмет на дейност проектиране, конструиране, моделиране, изчисляване и изчертаване на сгради и съоръжения в жилищното, културно – битово и промишлено строителство. Ние даваме възможност на нашите клиенти да се възползват от над 25 годишния опит на членовете на екипа на фирмата в приложението на CAD/CAM системи като AutoCAD, Autodesk Mechanical Desktop, Autodesk Inventor, Solid Works, STEEL, Tower в проектантската дейност. Непрекъснато модернизираме оборудването и софтуера, с който работим.


Нашият професионализъм се основава на дългогодишния ни опит. Със стремежът ни към прецизност ние предлагаме на нашите клиенти технически и икономически ефективни решения в разработването на различни инвестиционни проекти.


Чрез отговорност и ангажираност към клиента продължаваме да развиваме успешното си партньорство с редица организации и частни лица. Удовлетворението им ни осигурява недвусмислената препоръка пред техни приятели и колеги.


През годините архитектите и инженерите от Аркон - 64 ООД са проектирали, редица индустриални, търговски и жилищни сгради, множество хотели, магазини и бензиностанции в цялата страна.


Ние предлагаме:
* Изготвяне на комплексни инвестиционни проекти за нови обекти
* Прое кти за преустройства и реконструкции на съществуващи обекти
* Проекти за инфраструктурни проекти
* Консултации и технически експертизи
* Бюджетни сметки и финансово икономически анализ





 

Открийте ни в Google+